Mad ud af huset

Ønsker du at holde festen derhjemme, så leverer vi gerne maden!

- skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Uge 2 + 7 + 12

  Pestopasta med thaimarineret kylling og salat.

Tarteletter med høns i asparges.

Kyllingebryst med grøntsager og kartofler.

Mørbradbøffer med champignonsovs,

stegte kartofler og bagte rodfrugter.

Gryderet med kalv og squashsalat.

Kylling i karry med ris og grøntsager.

Græsk farsbrød med kartofler, sovs og tyttebær.

Uge 3 + 8 + 13

Gullasch med kartoffelmos med rødbedesalat.

Skinkesteg med bagte rodfrugter, kartofler og sovs.

Lasagne med salat og flute.

Frikadeller med skysovs og kartofler og agurkesalat.

Nakkesteg i sovs med coleslaw med bagte kartofler.

Kylling massala med ris og naan brød.

Bagt laks med pesto og kartofler.

Uge 4 + 9 + 14

Fiskefilet med kartofler og persillesovs.

Kalvespidsbryst med stuvede grøntsager.

Pastaret med bacon, skinke og bønnesalat.

Koteletter i fad med bulgursalat.

Boller i selleri med kartofler og syltede rødbeder.

Karolinebøf med råkostsalat, sovs og kartofler.

Sheppards pie salat og dressing.

Uge 5 + 10 + 15

Karbonader med stuvede ærter, gulerødder

og kartofler.

Kalkunbryst med sovs, kartofler og grøntsager.

Fiskefrikadeller med bulgursalat og tartaresovs.

Kalvefrikasse med kartofler og surt.

Wok med friske grøntsager, ris og kylling.

Chili con carne med ris og flute.

Kyllingeboller i tomatsovs med gule ris og salat.

Uge 6 + 11 + 16

Bacon/løg/Porre tærte med salat og flute.

Spagetthi med tomatpesto og kylling og salat.

Boller i karry med ris og bønnesalat.

Pasta carbonara med salat og flute.

Gratin med broccoli, tomat og bacon, med råkostsalat.

Asiatisk gryderet med sur/søs sovs, og spidskålsalat.

Maccaroni & chesse med grøn salat.


Forretter - Vælg mellem

  1. Tarteletter med høns i asparges.
  2. Tunmousse med rejer, salat, dressing og flute.
  3. Klassisk rejecocktail med flute (Portionsanrettet)

Hovedret 

Stegt Okseculotte med bagte rodfrugter.

Flødekartofler.

Tomatsalat med feta, rødløg, basilikum

og ristede kerner.

Hjemmelavet rødvinssovs.

Desserter - Vælg mellem

  1. Hjemmelavet islagkage

(Brombær, vanilje, chokolade)

  1. Frugtsalat med råcreme og makronfløde.
  2. Pandekager med vaniljeis og jordbærsovs.

3 retter – kr. 190 pr. kuvert.

2 retter – kr. 160 pr. kuvert.

Hovedret – kr. 140 pr. kuvert.

 

  1. Fiskesouffle med estragoncreme
  2. Crouton med laksecreme og peberod.
  3. Tigerrejer med tartare-creme
  4. Mozarellakugler med basilikum og tomat
  5. Fyldte æg med blommecreme og karse.
  6. Spansk krydderskinke med pesto.
  7. Bruchetta med flødeostecreme

med soltørrede tomater. 

  1. Minicroissants med hjemmelavet hønsesalat.
  2. Kalvepate med hybenrelish og syltede løg.
  3. Mazarinkage med chokolademousse.
  4. Hjemmelavede Sarah Bernardtkager.
  5. Emmentaler fra jernved mejeri med sød kompot.

8 retter – kr. 185 pr. kuvert.

10 retter – kr. 215 pr. kuvert.

12 retter – kr. 225 pr. kuvert.

(Minimum 25 kuverter)

Forret

Dampet Laksesouffle med rejer på marineret salat.

Serveres med friskbagt brød og krydderdressing.

Hovedret 

Stegt kalveculotte.

Rødvinsmarineret svinekam.

Kartoffelsouffle med parmesan og hvidvin.

Stegte kartofler med rosmarin og timian.

Spidskålsalat med vinaigrette og frisk grønt efter sæson.

Tomatsalat med feta, rødløg, basilikum og ristede kerner.

Hjemmelavet Whiskysovs.

Dessert

Kraftig chokoladekage toppet med chokolademousse,

serveres med hjemmelavet vaniljeis og kold dessertsovs.

kr. 235 pr. kuvert.

2 retter – kr. 160 pr. kuvert.

Hovedret – kr. 140 pr. kuvert.

(Minimum 15 kuverter)

2 slags lækre salater efter sæson med dressing.

Hjemmebagte skinketærter med creme fraiche.

Varm middagsret med tilbehør.

Friskbagt brød.

Pris pr.kuvert kr. 85

Tag kontakt til os og bestil din mad,

ved at udfylde formularen,

så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 


Jernved Kulturhus  Kirkebakken 33, Jernved  6771 Gredstedbro  Tlf. 30 63 81 37  mail: jernvedkulturhus@gmail.com