Julen & Nytår 2019

Glæd dig til en aften, hvor der er fuldstændig styr på køkkenkreativitet, gode råvarer og smagsnuancer – og hvor du kun skal koncentrere dig om festen og den gode stemning!

Julemenu

Forretter

Marinerede sild med løg, karrysalat, rugbrød og smør - 35kr

Fiskefilet med remoulade og citron - 35kr

Varmrøget laks med dilddressing - 45kr

Æg og rejer med tomat og mayonnaise - 35kr

Alle retter herover serveres med friskbagt brød/ smør


Hovedretter

Julemedister med gammeldags hvidkål - 35kr

Sprængt andebryst med rødkål - 55kr

Flæskesteg med brune kartofler - 45kr

Frikadeller med stuvet spidskål og rødbeder - 35kr

Glaseret skinke med flødekartofler og surt - 45kr

Brun sovs og hvide kartofler - 35kr


Dessert

Ris a`la mande med kirsebærsovs - 35kr

Ostebræt - 2 Jernved oste med sød kompot og kiks - 60kr  

Nytårsmenu - ud af huset

Forret

Hummerbisque.

Med urter og skaldyrsfyld og friskbagt brød.


Hovedret

Stegt oksemørbrad, med pommes Anna, saute af rosenkål og jordskokker.

Selleripure med brunet smør, portvinssauce med kantareller og tranebær.


Dessert

Klassisk citrontærte med italiensk marengs.

Serveres med mocca-is og kakao.


3 retter 325,- pr. person.

 

  Bestilling samt betaling skal ske senest Onsdag d. 25 december - 2019


Afhentning foregår d. 31 dec. 2019 - kl 12:00 – 14:00 ved Jernved Kulturhus


Vejledning og billeder af menuen medfølger ved afhentning


Betaling: reg. 7780 Konto nr. 0000998286 Mobilepay: 69667


Jernved Kulturhus  Kirkebakken 33, Jernved  6771 Gredstedbro  Tlf. 30 63 81 37  mail: kontakt@jernved-kulturhus.dk