Bryllup

At lave mad til et bryllup er noget helt særligt! Også for os! For vi ved, at alle de små detaljer skal gå op i en højere enhed i en bryllupsmenu, der både afspejler jer som par og matcher alle de tanker, I har gjort jer om jeres store dag.

 

Vi ved præcis, hvor meget I glæder jer – og derfor laver vi også mad til bryllup med ekstra kærlighed …

Bryllupsmenu

Forret serveret på tallerken

Blinis med cremet fiskesalat serveres med rød og grøn aioli.

Kyllingeterine med serranoskinke, marineret salat.

Trippel laks – Tartare, souffle og varmrøget laks med urtecreme og tilbehør.

 

Hovedretter på fade v/ bordet

Stegt kalveculotte med pommes rösti, bagte rødder, græskarpure, kalveskysauce.

Oksefilet med saute af kål og rodfrugter, bagt kartoffelsouffle, salat og rødvinsovs.

Unghanebryst med selleriflan, pommes anna og salat.

Rødvinsmarineret svinekam serveres med stegte kartofler og urter, tomatsalat med feta og basilikum og sovs.

 

Desserter serveret på tallerken (incl. kaffe)

Creme brulêe med vanille syltet frugt og is.

Lime panna-cotta med chokaledemousse og solbær-is.

Tiramisu med iscreme og syltede bær og tuille.

Chokoladeroulade med hindbærmousse og vaniljeis.

Lemon cheesecake med nougatin og is.

 

3 retter – 340,-