Jul og Nytår 2020

Jule- Nytårsmenu ud af huset 2020

Glæd dig til en aften, hvor der er fuldstændig styr på køkkenkreativitet, gode råvarer og smagsnuancer – og hvor du kun skal koncentrere dig om festen og den gode stemning!

Julemenu 2020

Sammensæt selv din menu


Forretter

Marinerede sild med løg, karrysalat, rugbrød og smør - 35kr

Fiskefilet med remoulade og citron - 35kr

Varmrøget laks med dilddressing - 45kr

Æg og rejer med tomat og mayonnaise - 35kr

Alle retter herover serveres med friskbagt brød/ smør


Hovedretter

Julemedister med gammeldags hvidkål - 35kr

Sprængt andebryst med rødkål - 55kr

Flæskesteg med brune kartofler - 45kr

Frikadeller med stuvet spidskål og rødbeder - 35kr

Glaseret skinke med flødekartofler og surt - 45kr

Brun sovs og hvide kartofler - 35kr


Dessert

Ris a`la mande med kirsebærsovs - 35kr

Ostebræt - 2 Jernved oste med sød kompot og kiks - 60kr  

Nytårsmenu 2020

Forret

Torskeballontine

med krebsefyld og noritang.

 Serveres med marineret vintersalat, syrnet fløde og dildolie.

Hertil hjemmebagt brød


Hovedret

Grillet Oksemørbrad,

 serveres med pommes Anna,

rodfrugter stegt i balsamico og timian, cremet græskarpure, glacerede løg samt rødvinssovs


Dessert

Mazarinkage, Amarena-Kirsebær, Pistacie-is.

 Mazarinkage med chokolade og kirsebærmousse, serveres med pistacie-is og sprød tuille.


3 retter 325,- pr. person


  • Bestilling samt betaling skal ske senest Mandag d. 28 december - 2020
  • Afhentes d. 31 dec. 2020 - kl 12:00 – 13:00 v/ Jernved Kulturhus
  • Vejledning og billeder af menuen medfølger ved afhentning.
  • Betaling: Mobilepay:69667 – Konto: 7780-998286