Jule- Nytårsmenu ud af huset 2020
Glæd dig til en aften, hvor der er fuldstændig styr på køkkenkreativitet, gode råvarer og smagsnuancer – og hvor du kun skal koncentrere dig om festen og den gode stemning!
Julemenu 2020
Sammensæt selv din menu
Forretter
Marinerede sild med løg, karrysalat, rugbrød og smør - 35kr
Fiskefilet med remoulade og citron - 35kr
Varmrøget laks med dilddressing - 45kr
Æg og rejer med tomat og mayonnaise - 35kr
Alle retter herover serveres med friskbagt brød/ smør
Hovedretter
Julemedister med gammeldags hvidkål - 35kr
Sprængt andebryst med rødkål - 55kr
Flæskesteg med brune kartofler - 45kr
Frikadeller med stuvet spidskål og rødbeder - 35kr
Glaseret skinke med flødekartofler og surt - 45kr
Brun sovs og hvide kartofler - 35kr
Dessert
Ris a`la mande med kirsebærsovs - 35kr
Ostebræt - 2 Jernved oste med sød kompot og kiks - 60kr
Nytårsmenu 2020
Forret
Torskeballontine
med krebsefyld og noritang.
Serveres med marineret vintersalat, syrnet fløde og dildolie.
Hertil hjemmebagt brød
Hovedret
Grillet Oksemørbrad,
serveres med pommes Anna,
rodfrugter stegt i balsamico og timian, cremet græskarpure, glacerede løg samt rødvinssovs
Dessert
Mazarinkage, Amarena-Kirsebær, Pistacie-is.
Mazarinkage med chokolade og kirsebærmousse, serveres med pistacie-is og sprød tuille.
3 retter 325,- pr. person
Jernved Kulturhus Kirkebakken 33, Jernved 6771 Gredstedbro Tlf. 30 63 81 37 mail: jernvedkulturhus@gmail.com